Взимам съвсем нормална заплата на министър, обяви Лиляна Павлова, на въпрос

...
Взимам съвсем нормална заплата на министър, обяви Лиляна Павлова, на въпрос
Коментари Харесай

Лиляна Павлова изригна: Ще съдя медиите, които...


" Взимам напълно естествена заплата на министър ", обяви Лиляна Павлова, на въпрос на водещата, само че отхвърли да разкрие какъв брой тъкмо е тя.

" Ще си диря правата по правосъден ред против медиите, които популяризират фалшиви новини против мене. Досега имам осем заведени каузи ", сподели в ефира на предаването " Тази неделя " по Би Ти Ви министър Лиляна Павлова. Поводът са информации за нейния стандарт на живот.

" В 21 век подправените вести могат да доведат до съществени катаклизми. Опитите за подстрекателство и дискредитиране на една персона, основава нагнетяване и ненавист към политиците. Че живеем с доста пари. Което е погрешно, за мене - също. Масово нарастване на подправените вести има напосле сподели Павлова. Тя сподели още, че живее със своята и със заплата на брачна половинка си, " както всички българи ", но отказа да посочи размера на месечното си заплащане на министър, добавя Пик бг. 

" След Симеон Сакскобургготски България не е канена на икономическия конгрес в Давос. Сега бяхме там, това е оценка за нас. Лидерите на страните от Западните Балканите споделяха " Добре, че е Бойко ". Никой не искаше да ги вижда, а в този момент са назад в дневния ред ", сподели Лилна Павлов в коментар за случилото се в Давос.

Павлова разяснява и Истанбулската спогодба. " Явно не се направи задоволителен спор. Тя се трансформира в тематика с друг ракурс. Явно ще трябвада се поработи още повече. Дали тя ще бъде призната до края на нашето европредседателство зависи от анализите. А не на правилото " кой прочел, кой не прочел ", посочи министър Павлова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР